Despre Noi

Contec Medical Systems Co., Ltd. se concentrează pe cercetare, producție și distribuție de instrumente medicale. A fost fondată în 1996 ca o companie high-tech. CONTEC se află în zona de dezvoltare economică și tehnică din Qinhuangdao, a acoperit o suprafață de 125 de acri și o suprafață de construcție de peste 100.000 de metri pătrați, fiind una dintre cele mai mari baze pentru cercetare și dezvoltare și producție de dispozitive medicale din China.

CONTEC s-a dedicat cercetării, fabricării și distribuției de dispozitive medicale. Am dezvoltat mai mult de 20 de produse din categoriile pulsoximetre, tensiometre, ECG, EEG, echipamente cu ultrasunete, monitoare pentru pacienti, echipamente de imagine, etc. Am stabilit un sistem de producție și un sistem de management modern, științific și eficient prin care am dezvoltat independent multe produse avansate cum ar fi pulsoximetre, tensiometre electronice, monitoare de tensiune arterială, ECG cu 1-12 canale, monitoare ECG portabile, stație de lucru, cartografiere digitală a activității electrice a creierului, sisteme EEG dinamice, sisteme de diagnosticare cu ultrasunete B, sisteme de analiză polisomnografică,  spirometre, concentratoare de oxigen, monitoare pentru pacienti etc. și deținem peste 100 de brevete naționale, 56 de drepturi de autor pentru software, produsele noastre au trecut certificatul CE, FDA și COS/VIOS. În prezent, CONTEC produce și distribuie peste 2000000 de produse pe an, care au fost distribuite în peste 200 de țări și regiuni.

CONTEC aderă la idei de dezvoltare orientate către oameni, inovatoare, se străduiește să atingă obiectivul pieței internaționale, ne dedicăm de asemenea, cercetării și producem produse high-tech cu tehnologia cea mai avansată.

Contec Medical Systems Co., Ltd. a fost fondată în 1996 cu viziunea de a inova cercetarea medicală, producția și distribuția. De atunci CONTEC s-a dezvoltat pentru a distribui peste 20 de categorii de produse. Noi, cei de la CONTEC, am stabilit un sistem științific eficient și modern de producție și management. Ne dedicăm cercetările pentru a produce cele mai eficiente produse tehnologice și, prin îmbunătățirea continuă, ne străduim să stabilim o întreprindere modernă de clasă mondială.

certificate Contec