Politica de Returnare

Adresa de retur: Galati, Galati, Calea Smardan Nr. 1

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, proces ce se va desfasura in conformitate cu legislatia actuala. Returul se poate inregistra atat prin formularul de retur cat si pe email. Formularul de retur il poti gasi apasand AICI.

Detalii despre dreptul la retragere:

OUG nr.34/2014, art.56 prevede: “utilizatorul final beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere” In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

costul transportului va fi suportat de catre cumparator;
-returnarea produselor se face folosind acelasi tip de serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea, adica curierat (nu se accepta POSTA ROMANA).

Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Medhouse Distribution SRL:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate si de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Dacă ai anulat comanda, banii îți vor fi transferați în maximum 7 zile lucratoare de la confirmarea anulării. Pentru comenzile anulate în aceeași zi cu plata, restituirea va fi initiata în ziua imediat următoare

Suma returnata va fi egala cu valoarea produsului sau produselor comandate si nu include cheltuielile de transport tur/retur ale produselor. Aceasta va fi virata in contul bancar furnizat de client, plata nu se va face in numerar.